De Rukkende Reiziger

Nee, het gaat hier niet om de nieuwste uitgave van Suske en Wiske. Ik heb een linkje voor jullie, in de categorie ‘Dat moet ik weer meemaken’:
The World’s Largest Collection of Male Masturbation Synonyms oftewel ofwel Engelstalige synoniemen voor mannelijk masturberen. En waarom deze link?

Situatie:
Dordrecht, willekeurige (!) donderdagochtend. Als forens stap je met je treinmaatje, nietsvermoedend en de slaap nog uit je ogenwrijvend, in de sneltrein naar Rotterdam. Het tijdstip: 06:25 uur. Je neemt plaats in een redelijk bezette coupé. Naast je, aan de andere kant van het gangpad, hangt / ligt een ietwat vreemd uitziende jongeman. Hij heeft maar één schoen aan en oogt een beetje (erg) viezig. Hij heeft zichzelf ingepakt in zijn jas. De jas is dichtgeritst, handen en armen niet zichtbaar, de mouwen leeg. Ergens in het midden van je gesprek met je treinmaatje valt je ineens een beweging op in je ooghoeken, bij je medepassagier aan de andere kant van het gangpad, welteverstaan. Die jas gaat flink tekeer… Een repeterende beweging die weinig aan de fantasie over laat…..

GAT-VER-DAM-ME !

Als klap op de vuurpijl vraagt onanerende jongeheer (wat een woordspeling weer!) “of je wellicht wat losgeld voor hem hebt, want hij is dakloos”.

Gelukkig heeft hij niet het lef zijn handen te laten zien!!

1 gedachte over “De Rukkende Reiziger”

  1. Pingback: RR II | Smarts Blogt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven