Wii

Geen Atari, geen Gameboy, geen Playstation of Xbox. Nooit gedacht dat hier in huis nog eens een spelcomputer zou komen. Spelletjes werden via de pc gespeeld (en dat resulteerde in een …*kuch*…Tombraider – en Jazz the Jackrabbit-verslaving bijvoorbeeld). Zeg nooit nooit, want de Wii vormt een uitzondering op mijn regel. Compleet met Wii-Fit en board (het beste excuus voor de aanschaf is dat ‘ie goed is voor je gezondheid :)) en mijn avonden zijn gevuld met onder andere yoga, snowboard en euh…hoelahoepen. Zuslief bokst hier op de foto (klik voor groter) haar tegenstander tegen de grond.


3 thoughts on “Wii

 1. Vedat

  22 mrt on 2009 at 21:24

  Die spelletjes heb ik ook nog nooit gespeeld. De kinderen zijn wel uren bezig met Nintendo of zoiets. Maar jij bent dus om, begrjip ik. Veel plezier.

 2. Kirsten

  22 mrt on 2009 at 23:13

  Sorry Smarts, mij valt iets heel anders op :) Wat een prachtig leuk en origineel cd / dvd rek heb je daar aan de muur.

  Ontopic. Wij hebben sinds december een xbox360 heb er 2x op gespeeld maar manlief is er niet bij weg te slaan hihi. Had denk ik beter zoals eerst de bedoeling was ook voor een wii kunnen kiezen.

  Hoe dan ook, veel speel plezier :)

 3. Smarts

  22 mrt on 2009 at 23:36

  @Kirsten: Thanks, het is de ‘Bookworm’ van Ron Arad. Gaaf istie, he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>