Smarts Blogt

Over Smarts

image_pdfimage_print

moi
Smarts is het alterego van Marty.

Waarom Smarts? Omdat Marty-Smartie lekker rijmt en omdat mensen dat nog steeds doen zodra ze die voornaam horen 🙂 maar ook omdat Smartie als domeinnaam destijds niet beschikbaar was. Smartie is begonnen met bloggen in januari 2004 toen vlak na haar moeder, ook haar vader overleed. De oorspronkelijke functie van haar blog -het iedere dag lekker van je weg schrijven- bestaat al een tijdje niet meer. Toch blijft ze bloggen leuk vinden.

Smarts woont in Dordrecht samen met een Italiaan en twee drie twee katten, is gek en autodidact voor alles wat met fotografie, internet te maken heeft en werkt met en voor mensen met een beperking. Daarnaast werkt ze als coach vestiging vrijwillig voor Vluchtelingenwerk Nederland. Smarts is ook een beetje een nerd en gadgetfreak en, hoe kan het ook anders, na jaren ge-utter met windows overgestapt op Apple hardware . Ze heeft een vijf jaar jongere en superstoere zus (Mèr) die als flightnurse bij onze defensie werkt en waarover ze met enige regelmaat schrijft.

Smarts is erg gesteld op haar privacy. Ze probeert haar werk, privé en blog van elkaar gescheiden te houden. Als je, uit wat je hier leest, denkt te weten hoe het met haar gaat of hoe zij zich voelt, dan heb je het goed mis. Want Smarts is veel meer dan je hier leest. Zij bepaalt namelijk zelf wat ze met jou deelt en wat niet. Zo kan het dus zijn dat je na al die jaren nog steeds niet precies weet wie Smarts is en waar ze nou eigenlijk werkt. En dat wil ze graag zo houden.

 

UA-7562682-1