Astro enzo

Dierenriemteken Weegschaal

Element: Lucht Kruis: Hoofd Heerser: Venus

Dit is het teken van harmonie. Weegschaal tracht altijd evenwicht tot stand te brengen en te bewaren. En hierbij gaat het om alle vormen van evenwicht, in de kunst, de omgeving en in omgangsvormen. Een Weegschaal schept er plezier in om naast alle noodzakelijkheden het leven tot iets moois te maken en door schoonheid en goede smaak de zintuigen te strelen. In het zoeken naar besluiten die de harmonie het minst verstoren, dus zo weinig mogelijk mensen zullen kwetsen, heeft dit teken aanmerkelijk meer tijd nodig dan de andere tekens van de dierenriem. Vandaar ook die beruchte twijfel.

Asscendant Weegschaal

Weegschaal ~De Diplomaat~ ‘Als het maar mooi en stijlvol is’

Een Weegschaal-ascendant maakt een vriendelijke en diplomatieke indruk. Deze tactische gaven maken je tot een geliefd bemiddelaar, maar kunnen er ook voor zorgen dat je conflicten koste wat het kost wilt vermijden. Tot actie komen vergt veel overleg en pas daarna kom je op grond van een zo eerlijk mogelijke beoordeling van de situatie in een weloverwogen actie. Alle verschillende mogelijkheden worden dus eerst tegen elkaar afgewogen, en dit kan het uiteindelijke in actie komen dan ook flink in de weg zitten. Vandaar de reputatie van Weegschaal om eeuwig te aarzelen en te twijfelen. Daar komt nog bij dat deze ascendant bijzonder gericht is op de ander, wat het ook al niet makkelijker maakt om tot een eigen besluit te komen. Je bent erg gesteld op gezelschap en je zou er moeite mee kunnen hebben alleen te leven.

Bron

Bij gebrek aan inspiratie ben ik maar eens op zoek gegaan naar een horoscoop. Da’s altijd leuk te vermelden. Maar ik liep al surfend en zoekend tegen de berekening aan van mijn ascendant. Ook een leuk alternatief, toch? En wat blijkt: niet alleen mijn sterrenbeeld is weegschaal, maar mijn ascendant ook! Oeioei, alsof ÈÈn keer weegschaal nog niet genoeg is…

1 gedachte over “Astro enzo”

  1. Pingback: Ascendant | Smarts Blogt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven