Smarts Blogt

Mew Friends

Over Pinkpop en Glastonbury in de maand juni zal ik nog schrijven, maar eerst even kennis maken met onze nieuwe vriendinnen. Gevonden op Marktplaats:

Hallo,

Wij zijn Grietje (de harige) en elfje (bijna haarloos). Wij zijn 2 zusjes (beide gesteriliseerd) geboren op 5 maart 2013. 

We hebben allebei een heel erg lief en aanhankelijk en prettig gestoord karakter. We zijn ook elkaars beste vriendinnen en worden daarom ENKEL samen geplaatst. 

Onze mamma is een Oosters korthaar en onze pappa een Sphynx/Peterbald.

Als kitten zijnde zijn we verhuisd en daar hebben we 4 jaar gewoond. Wegens omstandigheden zijn we nu weer terug bij ons geboortehuis. Onze pappa en mamma wonen ook hier. 

Wat zoeken we voor huis?

  • een huis zonder honden;
  • een huis met een veilig afgezette tuin/balkon of ren of alleen als binnenkat;
  • Bij voorkeur alleen zonder andere katten;
  • een huis met lieve mensen die ons veel knuffels geven;
  • we slapen graag op bed, dus dat zou te gek zijn als dat ook bij ons nieuwe ‘personeel’ kan.

Voor meer informatie gelieve even een mailtje te sturen met een korte voorstelling van uzelf en uw gezin. Gelieve enkel te reageren als u ze allebei een ‘forever home’ wil geven.

Tja, leuke advertentie en katten met een prettig gestoord karakter trok mij wel aan met net Bengalen achter de rug. Contact gezocht en een afspraak gemaakt om kennis te maken. Vanaf 1 juli zijn ze bij ons. Elfje was vrij snel thuis, Grietje moest wat meer wennen, maar ook die zoekt inmiddels toenadering. Jantje (onze aanloopadoptee) is nog een uitdaging. Maar ze eten ieder aan een kant van een hordeur, dus ook daarmee heb ik goede hoop dat dat voor e winter goedkomt, zodat Jantje dan ook binnen kan slapen. Die is in de zomer niet binnen te krijgen overigens. Dus…er is weer leven in de brouwerij. Echte kittens zijn het niet, maar wel weer even wennen dat er midden in de nacht speeltje op het bed gelegd worden en bollen wol door het huis heen gesleept 🙂 maar ze zijn meer dan welkom. Wij zijn ook blij met hen. En oja, ze hebben inmiddels hun eigen instagram: @grietje_elfje

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

                     

Laat een antwoord achter

Je mailadres wordt niet zichtbaar. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-7562682-1