Over Smarts

moi
Smarts is het alterego van Marty.

Waarom Smarts? Omdat Marty-Smartie lekker rijmt en omdat mensen dat nog steeds doen zodra ze die voornaam horen 馃檪 maar ook omdat Smartie als domeinnaam destijds niet beschikbaar was. Smartie is begonnen met bloggen in januari 2004 toen vlak na haar moeder, 贸贸k haar vader overleed. De oorspronkelijke functie van haar blog -het iedere dag lekker van je weg schrijven- bestaat al een tijdje niet meer. Toch blijft ze bloggen leuk vinden.

Smarts woont in Dordrecht samen met een Italiaan en twee drie聽twee katten, is gek en autodidact voor alles wat met fotografie,聽internet te maken heeft en werkt met en voor mensen met een arbeidsbeperking. Sinds een aantal jaar heeft ze genealogie omarmd en probeert ze haar kwartierstaat zo compleet mogelijk te maken. Naast haar reguliere baan werkt聽ze vrijwillig als coach vestiging聽redacteur voor Vluchtelingenwerk Nederland de vereniging Kattenzorg Dordrecht e.o.聽Smarts is ook een beetje een nerd en gadgetfreak en, hoe kan het ook anders, na jaren ge-utter met windows overgestapt op Apple hardware聽铮. Ze聽heeft een vijf聽jaar jongere en superstoere zus (M猫r)聽die als flightnurse聽instructeur bij onze defensie werkt en waarover ze met enige regelmaat schrijft.

Smarts is erg gesteld op haar privacy. Ze probeert haar werk, priv茅 en blog van elkaar gescheiden te houden. Als je, uit wat je hier leest, denkt te weten hoe het met haar聽gaat of hoe zij zich voelt, dan heb je het goed mis. Want聽Smarts is veel meer dan je hier leest. Zij bepaalt namelijk zelf wat ze met jou deelt en wat niet. Zo kan het dus zijn dat je na al die jaren nog steeds niet precies weet wie Smarts is en waar ze nou eigenlijk werkt. En dat wil ze graag zo houden.

 

BewarenBewaren