Hollywoud

Vanavond met collegavriendin naar de film Gooische Vrouwen geweest in de servicebioscoop Hollywoud in Woudrichem. Een bioscoop in een voormalig gymzalencomplex (!) met bediening aan je stoel. Als je iets wilt drinken, druk je op een knopje en kun je aan de bediening je bestelling doorgeven. Onder het genot van een drankje en/of een snack kun je dan lekker de film kijken. Ge-wel-dig! De film was trouwens erg leuk. Ik heb geen enkele aflevering van de serie op tv gezien, maar deze film was werkelijk waar hilarisch! ­čśÇ

Overigens is een Hollywoud Culinair arrangement zeer aan te bevelen. Wij gingen naar restaurant Schering & Inslag. Perfect gegeten voor een superprijs!

2 gedachten over “Hollywoud”

  1. Meis, de film heb ik nog niet gezien helaas, maar geloof mij wij hebben de serie hier op Hardeschijf alle seizoenen en ook de serie is helemaal geweldig. Heb ondertussen alle afleveringen al 2x allemaal gezien.

  2. Meis, de film heb ik nog niet gezien helaas, maar geloof mij wij hebben de serie hier op Hardeschijf alle seizoenen en ook de serie is helemaal geweldig. Heb ondertussen alle afleveringen al 2x allemaal gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven