Aardig

Oom en tante (beiden 60+) zijn in een digitale stroomversnelling beland: pinnen bij de automaat, mobiel en prepaid bellen, (jawel!) sms-en en sinds kort aan de pc en internet. Ze hebben zich laten aansluiten op het glasvezelnet van KPN, zo’n alles-in-één-pakket.  Allemaal nieuw en erg spannend, maar toch ook wel leuk. Op het wereldwijde web is er een hele nieuwe wereld om te ontdekken. Vanavond echter even niet: geen internet, geen televisie en geen telefoon. En ja, met zo’n alles-in-één-pakket kun je dan ook niet even de helpdesk bellen. Behalve dan mobiel tegen € 0,10 per minuut. Da’s lekker met je prepaid mobiel waar bijna geen tegoed meer op staat.

Aangezien ik ook klant ben bij KPN Glasvezel, dacht ik het op te lossen door KPN te bellen via mijn vaste telefoon aan mijn ene oor en mijn tante –het zijn toch altijd weer de vrouwen die uiteindelijk het voortouw nemen 😉 – aan mijn andere oor met mijn mobiel, zodat ik de aanwijzingen van de KPN-klantenservice-meneer aan haar kon doorgeven. Hoewel niet handig, leek het wel een oplossing. Totdat de meneer van KPN vroeg om het mobiele nummer van mijn tante, want het was geen gewoonte… maar hoge uitzondering…uitzonderlijke situatie…. enfin, hij zou haar bellen, want dat was een stuk gemakkelijker.

Ietwat verbaasd ging ik ermee akkoord. Zo kan het dus blijkbaar ook. Super. Nu maar hopen dat hun storing net zo soepel verholpen wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven