Nog 1 nachtje

Een van onze teamleden liep alvast het eerste stuk van onze geplande route: een rondje Falls of Glomach. Nu blijkt potverdorie bij regen dat pad zo goed als onbegaanbaar. Laat de weersverwachting in die eerste dag(en) nu net regen zijn!

Nieuwe startplek

Nou ja, geen paniek. Zuslief en ik hadden al twee jaar een plan op de plank te liggen om vanaf Shiel Bridge te starten. Online beraad met het Team maakte dat we daar snel een klap op gaven en goedkeuring kregen vanuit Challenge control. Wat rest is een logistiek dingetje. De accommodatie die we geboekt hebben voorafgaand aan de wandeling is namelijk in Strathcarron. OV naar Shiel Bridge is een dingetje. Maar ook dat is opgelost door op donderdagochtend met een taxi naar Shiel Bridge te rijden en van daar te starten. Hoppa, geregeld.

Nieuwe dag 1
Sokken, stokken en boek

Morgen vliegen we. Tasje is ingepakt en ik blijf mooi rond de 10 kilo, inclusief 2/3 dagen eten exclusief water. Niet heel verkeerd. De tas in de Ikea ‘Flightbag’ en dan maar hopen dat mijn tent- en wandelstokken het transport overleven. Mijn oude sokken waren wel een eind op en die zijn niet meer nieuw te vinden. Ik ga dus op nieuwe sokken lopen. Merino wollen Falke sokken dit keer. Dat is wel een beetje spannend, hopen dat ik geen blaren ga lopen. Maar ook hier weer: tape is ongetwijfeld de oplossing. Toch maar mijn e-reader in mijn tas gemikt. En de Yahtzee ook.

Hier ga ik het mee doen.

We hebben geen Garmin Inreach bij ons. Als we bereik hebben melden we ons op Social Media en op PolarSteps. Bij terugkomst meld ik me weer hier op het blog 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven