TGO Challenge 2020

"Neh, dit was een eenmalig iets. Er zijn nog zoveel wandelingen die we willen doen..."

Met die mening kwamen we terug van ons grote wandelavontuur in Schotland. Ondanks dat iedereen zei dat het een ‘social event’ was en ‘highly addictive’. Nou, wij dachten dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen. Maar ergens na alle festivals en toen het werk alweer zo lang gaande was, ging het toch kriebelen. Vooral de contacten die we er aan hebben over gehouden zijn hartstikke leuk. De foto’s van de medechallengers in onze ‘not the A-team’ whatsappgroep deden er bovendien nog eens extra aan bijdragen. De een ging naar Schotland, de ander verblijft in Puerto Rico, maar ging wandelen op de Appalachian trail en weer anderen stuurden vergezichten vanuit de Franse Alpen. Daar zitten wij dan in ons gekke platte land. En dat van je tentje opzetten in the middle of nowhere is toch ook wel wat. Stiekem hebben we dus toch een beetje heimwee naar Schotland. Net zo stiekem was ik al op zoek gegaan naar een nieuwe route. Op 13 september was daar weer de oproep voor de TGO Challenge 2020. Na kort overleg besloten we om ons toch maar weer in te schrijven.

Dag 2: Iets voorbij Alltbeithe de tenten neergezet

Het plotten van een nieuwe route. Wat ging goed en wat gaan we anders doen? Weer een lage route? Of gaan we nu voor meer uitzicht óver de bergen in plaats van ernaar opkijken? Hoe voorkomen we dat stedelijke einde van onze tocht? We kunnen niet voor 2 weken lang al ons voedsel meenemen, we moeten herbevoorraden. Vooral ook denken aan mijn eigen tip: ‘Maak meer foto’s onderweg en geniet wat meer van de omgeving een volgende keer. Zeker in het begin ben ik zo ontzettend bezig geweest met wandelen en mijn voeten neer te zetten, dat ik vergat om me heen te kijken’.

Hello Marty & Meriora

Welcome to TGOC20!   We were so pleased to see the Hiking Sisters back again as your smiles lit up TGOC19. Your application has arrived safely and is now in the pot ready for the draw, should it be needed, in late October.  We will let you know if you have gained a place by 31st October.  Once places are confirmed we will then ask for the entry fee of £75 per person.

Please add newtonmorehostel@gmail.com to your address book and mark us as a safe sender.  If you still have tgoc@newtonmorehostel.co.uk as our contact please delete it as it is no longer in use.  Finally, could you please acknowledge this email, so we know we have the correct email address for you. 

Best wishes and good luck in the draw!
Ali & Sue

Voorlopig weten we nog niet hoeveel mensen er zich dit keer hebben ingeschreven. Op 17 september waren het er 249. Op mijn verjaardag 26 september waren het er al 335. de 400ste inschrijving werd veracht op 3 oktober en daarna waren er nog 11 dagen te gaan. Inmiddels werd via Facebook van Challenge control bevestigd dat er meer hebben ingeschreven dan dat er plekken zijn, dus er gaat geloot worden. Spannend! Zullen wij er weer bij zijn? Zodra we meer weten, zal ik er over schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven